Θα έχεις σίγουρα παρατηρήσει πως το να τα καθαρίζεις αβγά, είναι ένα δύσκολο «σπορ». Αν όχι δύσκολο, τότε είναι σίγουρα ενοχλητικό και χρονοβόρο.

Για να μην κάνεις κάθε φορά την ίδια βαρετή διαδικασία, θα σου δώσουμε μια συμβουλή. Αν την ακολουθήσεις, τότε θα γλιτώσεις χρόνο.

Λοιπόν, πρώτα πάρε μια μικρή κατσαρόλα. Μετά…

Γέμισέ τη με νερό. Το επόμενο βήμα το ξέρεις. Ύστερα…

Την ώρα που βράζουν τα αβγά, ρίξε ½ κουτ. Γλυκού μαγειρική σόδα. Γιατί το κάνεις αυτό;

To pH των αβγών θα αυξηθεί με αποτέλεσμα τα τσόφλια να φεύγουν με μια κίνηση.

Μήπως να το δοκιμάσεις;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!