Η απώλεια κιλών και ο δρόμος για μια καλύτερη σιλουέτα απαιτεί το συνδυασμό κάποιον έξυπνων κινήσεων και επιλογών.

Τα δυο βασικά στοιχεία για την απώλεια του επίμονου λίπους στην κοιλιά

Εσύ γνώριζες όμως ότι μερικές επιλογές θα σε βοηθήσουν να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου ακόμα και στον ύπνο σου;

Δες παρακάτω τα tips:

Μην παραλείπεις το πρωινό

Για να “ξυπνήσεις” τον οργανισμό σου το πρωί, φάε ένα πρωινό με πρωτεΐνη (όπως αβγό, γιαούρτι, τυρί) σε συνδυασμό με μια μικρή ποσότητα υδατανθράκων και φυτικών ινών.

Πιες ένα πράσινο τσάι το πρωί

Το πράσινο τσάι περιέχει κατεχίνες και φλαβονοειδή, τα οποία είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά που αυξάνουν το ρυθμό του μεταβολισμού σου και διεγείρουν την απελευθέρωση του αποθηκευμένου λίπους.

Φάε superfoods

Τρόφιμα όπως το αβοκάντο, η βρώμη, τα καρύδια, τα αβγά, η κανέλα και τα goji berries περιέχουν πολύ μεγάλη θρεπτική δύναμη ενώ ενεργοποιούν το κάψιμο θερμίδων.

Μείνε δραστήρια όλη τη μέρα

Όσο περισσότερο κινείσαι μέσα στη μέρα, τόσο καλύτερα λειτουργεί ο μεταβολισμός σου. Τα πιο απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι να ανέβεις από τις σκάλες αντί να πάρεις το ασανσέρ, να περπατάς όσο μπορείς περισσότερο μες στη μέρα και γενικά να περνάς όσο το λιγότερο χρόνο καθισμένη στην καρέκλα.

Μην κάνεις συνέχεια τις ίδιες ασκήσεις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν κάνεις συνέχεια το ίδιο πρόγραμμα και τις ίδιες ασκήσεις, το σώμα σου σταδιακά θα αρχίσει να καταβάλλει μικρότερη προσπάθεια, με αποτέλεσμα να καις λιγότερες θερμίδες και να μην αυξάνεις τη μυϊκή σου μάζα. Προσπάθησε να αλλάζεις είδος άσκησης τουλάχιστον κάθε 4 εβδομάδες.