ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συρία: Ξεκίνησε η τουρκική εισβολή στην κουρδική Αφρίν – Μάχες σώμα με σώμα Τούρκων και Κούρδων

Συρία: Ξεκίνησε η τουρκική εισβολή στην κουρδική Αφρίν – Μάχες σώμα με σώμα Τούρκων και Κούρδων

Μεγάλη τουρκική επίθεση ξεκίνησε στην βόρειο Συρία και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για την κύρια επίθεση στην επαρχία Αφρίν της Συρίας, κατά των δυνάμεων του κουρδικού YPG.

O τουρκικός στρατός και οι Σύροι σύμμαχοί του, εισέβαλαν σε διάφορες πόλεις που ελέγχονται από Κούρδους, βόρειανατολικά από το Χαλέπι. Μία Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία με 40 άρματα μάχης Μ-60Α3 και 60 ΤΟΜΑ AIFV ηγείται της επίθεσης, ενώ ένα λόχος τουρκικών ειδικών δυνάμεων έχει προηγηθεί και αναγνωρίζει τους στόχους,

Οι μάχες είναι σφοδρές και οι νεκροί και τραυματίες ξεπερνούν τους 50 μέχρι στιγμής

Το νέο μεγάλο μέτωπο που ανοίγει στη συριακή επικράτεια, μεταξύ Τουρκίας και των Κούρδων συμμάχων του αμερικανικού στρατού στη μάχη για την απελευθέρωση της Ράκα και άλλων περιοχών από τους τζιχαντιστές, περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στην περιοχή, όπως και η συμμαχία της Άγκυρας με γκρουπ της αντιπολίτευσης τα οποία μάχεται η Ρωσία στο πλευρό της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσανττ.

https://twitter.com/Brasco_Aad/status/884443439424835584

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/worldonalert/status/884483183059890177

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.