Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Κολωνό, με θύμα έναν 36χρονο Αλβανό, ενώ την ίδια ώρα ήρθαν στην δημοσιότητα τα πρώτα λόγια του μετά τον τραυματισμό του από πυροβολισμούς.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 20:30, στην περιοχή της Κολοκυνθούς, κοντά στον Ιερό Ναό του Εσταυρωμένου, επί της οδού Λένορμαν. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων και εργαζομένων της περιοχής, οι πυροβολισμοί έπεσαν στον περίβολο της εκκλησίας, κοντά σε ένα παγκάκι που βρίσκεται πίσω από τον ναό.

Ο 36χρονος, αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο. Αφού διένυσε περίπου 100 μέτρα, κατευθύνθηκε προς ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο εκτιμάται ότι ανήκει στον ίδιο.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του, καθώς κατέρρευσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, έχοντας προηγουμένως ζητήσει βοήθεια από περαστικούς.

Εργαζόμενη σε κοντινό κατάστημα περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν, αναφέροντας ότι είδε τον τραυματισμένο άνδρα να περνά τον δρόμο και να ζητά να κληθεί ασθενοφόρο. «Είδαμε τον άνθρωπο να περνάει το δρόμο, στάθηκε εκεί σε ένα αμάξι παρκαρισμένο, ζήτησε “βοήθεια, ένα ασθενοφόρο”».

Λίγο αργότερα, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και διασώστες, ενώ ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή πραγματοποίησαν εκτεταμένες έρευνες για τη συλλογή στοιχείων. Κατά την αυτοψία εντοπίστηκαν τουλάχιστον τέσσερις κάλυκες, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο πεσμένο στο έδαφος, το οποίο εξετάζεται στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Παράλληλα, δύο άτομα προσήχθησαν και εξετάζονται από τις Αρχές ως ύποπτοι για την υπόθεση.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram