ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συρία: Βομβιστική επίθεση με παγιδευμένη μοτοσυκλέτα στην κουρδική πόλη Καμισλί

Συρία: Βομβιστική επίθεση με παγιδευμένη μοτοσυκλέτα στην κουρδική πόλη Καμισλί

Ένα ανήλικο παιδί σκοτώθηκε και επτά ακόμη πολίτες τραυματίστηκαν σε μια τρομοκρατική επίθεση που διαπράχθηκε με παγιδευμένη με εκρηκτηκά μοτοσικλέτα στην πόλη Καμισλί, όπου ζουν στην πλειονότητά τους Κούρδοι, στη βορειοανατολική Συρία.

Η έκρηξη στην πόλη που βρίσκεται στα σύνορα με την Τουρκία σημειώθηκε τέσσερις ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των πρώτων τοπικών εκλογών στα εδάφη που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Κούρδων στη Συρία.

Ένας αξιωματικός κατηγόρησε την Κυβέρνηση της Συρίας για την επίθεση.

«Οι φιλοκυβερνητικοί πολιτοφύλακες (…) της εθνικής Άμυνας τοποθέτησαν εκρηκτικά σε μια μηχανή και την οδήγησαν σε έναν τουριστικό δρόμο του Καμισλί, κατόπιν πυροδότησαν (τον εκρηκτικό μηχανισμό) από απόσταση»

«Ένα παιδί τεσσάρων ετών σκοτώθηκε και επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν» διευκρίνισε ο αξιωματικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ανταποκριτής Γαλλικού Πρακτορείου είδε οικογένειες να τρέχουν πανικόβλητες μακριά από την περιοχή της επίθεσης, που δεν προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.