
Κολομβιανός μισθοφόρος έκανε το μοιραίο για τον ίδιο, λάθος να ανοίξει την εξώπορτα σπιτιού.
Νομίζοντας ότι ο εξωτερικός δρόμος είναι καθαρός από παγίδες, θέλησε να βγει για να φύγει.
Ωστόσο, εκεί τον περίμενε ένα ρωσικό drone «KVN» για να τον εξοντώσει.
Δείτε βίντεο:
🇷🇺🇺🇦⚡Delivery waiting pic.twitter.com/9r9C8O6EDF
— King Chelsea Ug 🇺🇬🇷🇺 (@ug_chelsea) July 16, 2026
Ο άνδρας των δυνάμεων του Κιέβου δεν κατάφερε να γλυτώσει.
Το drone τον εξόντωσε με ταχύτητα αστραπής.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το πλήγμα σημειώθηκε σε οικισμό της περιφέρειας Χάρκοβο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.