ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ISIS: Εκπαιδεύουν μικρά παιδιά να γίνουν δολοφόνοι – Σοκαριστικό βίντεο τα δείχνει να ετοιμάζουν εκτέλεση (βίντεο)

ISIS: Εκπαιδεύουν μικρά παιδιά να γίνουν δολοφόνοι – Σοκαριστικό βίντεο τα δείχνει να ετοιμάζουν εκτέλεση (βίντεο)

Σοκαριστικό βίντεο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο όπου δείχνει μικρά παιδιά να κρατούν όπλα και να ετοιμάζουν εκτέλεση.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το ισλαμικό κράτος, στρατολογεί παιδιά από την ηλικία των 9 ετών, τους δίνει όπλα και τα διατάζει α σκοτώσουν στο όνομα του Αλλάχ.

Εκτός από το κομμάτι που αφορά τον πόλεμο και το θάνατο, τα παιδιά εκπαιδεύονται για το πως να διεισδύσουν στις ευρωπαϊκές κοινωνίες αλλά και πως μπορούν να μπουν στις μυστικές υπηρεσίες ενός κράτους που το ισλαμικό κράτος επιθυμεί να ”χτυπήσει”.

Εκτός από την στρατολόγηση των μικρών παιδιών που ετοιμάζονται να θυσιαστούν για χάρη του ισλαμικού κράτους, ένας πρώην στρατιωτικός στη Συρία αποκάλυψε πως ετοιμάζονται και άλλες επιθέσεςι διότι σε διάφορα μέρη της Ευρώπης υπάρχουν τα λεγόμενα, sleepers cells – περιοχές όπου βρίσκονται φανατικοί ισλαμιστές και περιμένουν σιωπηλοί για την εντολή χτυπήματος- και προκαλεί με τη δήλωση του αναστάτωση. Θεωρεί πως όλα αυτά τα παιδιά θα σταλούν στην Ευρώπη και θα ενταχθούν σε κοινωνίες σαν απλοί πολίτες μέχρι να τους ζητηθεί να σκορπίσουν αίμα και πτώματα.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, θα δείτε ένα παιδί να κρατά όπλο μαζί με άλλα και να φωνάζει ενώ παρατηρείται και ένα παιδί με ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά που εικάζεται πως είναι ο γιος της «Λευκής Χήρας» του ISIS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.