ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Να ερευνηθεί η δικαστής – Ήταν πρόεδρος στις υποθέσεις του Φαλήρου, της Μάνδρας και του Ματιού»!

«Ντρέπομαι για την απόφαση του δικαστηρίου για το έγκλημα στο Μάτι»

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Να ερευνηθεί η δικαστής – Ήταν πρόεδρος στις υποθέσεις του Φαλήρου, της Μάνδρας και του Ματιού»!

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και νομική εκπρόσωπος οικογενειών θυμάτων από την πυρκαγιά στο Μάτι, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προχώρησε σε παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου ζήτησε να ερευνηθεί η πρόεδρος του δικαστηρίου, για το πως έτυχε η ίδια να προεδρεύσει σε τρεις συνδεδεμένες υποθέσεις, του Φαλήρου, της Μάνδρας και του Ματιού!

Οι πλημμύρες της Μάνδρας, αφορούσαν επίσης πολλαπλούς θανάτους καθώς είχαν χάσει την ζωή τους από αυτές 24 άνθρωποι.

«Πιστεύω βαθιά στο δίκαιο και ντρέπομαι για τη σημερινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το έγκλημα στο Μάτι.

Ντροπή που ένα δικαστήριο αντί να πράξει το αυτονόητο, να διαγνώσει δηλαδή ότι το έγκλημα είναι κακούργημα, ότι έπρεπε να δικάζεται από μεικτό ορκωτό και να παραπέμψει στο αρμόδιο δικαστήριο, ήρθε σήμερα, για να αποφανθεί ότι είναι αθώοι 15 βασικοί κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων εκλεκτά πρόσωπα του κ. Μητσοτάκη, μεταξύ των οποίων και η κυρία Δούρου. Είναι αθώοι όλοι αυτοί», ανέφερε η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου, ότι τελικώς δεν έφταιξε κανείς», είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.