ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ελεύθεροι όλοι οι υπεύθυνοι για το έγκλημα στο Μάτι αλλά συνελήφθη ο άνδρας που πέταξε την καρέκλα κατά των ενόχων!

«Αναλαμβάνω την ευθύνη της πράξης μου και είμαι ο μόνος σε αυτήν την αίθουσα που το κάνει»

Ελεύθεροι όλοι οι υπεύθυνοι για το έγκλημα στο Μάτι αλλά συνελήφθη ο άνδρας που πέταξε την καρέκλα κατά των ενόχων!

Ο άνδρας που πέταξε καρέκλα, κατά των κατηγορουμένων, μόλις άκουσε τις ποινές του δικαστηρίου για το έγκλημα στο Μάτι, συνελήφθη!

Οι καταδικασμένοι όμως που εμπλέκονται στον θάνατο 104 ανθρώπων κυκλοφορούν ελεύθεροι!

Ο στενός φίλος της οικογένειας που έχασε στις φλόγες τα δίδυμα κοριτσάκια της, τη Βασιλική και τη Σοφία, δεν άντεξε και εξέφρασε την αγανάκτησή του για την δικαστική απόφαση.

Έγραψε σε ανάρτησή του πριν από λίγο «Αναλαμβάνω την ευθύνη της πράξης μου».

«Πέταξα καρέκλα στον Ματθαιόπουλο και βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα. Αναλαμβάνω την ευθύνη της πράξης μου και είμαι ο μόνος σε αυτήν την αίθουσα που αναλαμβάνει ευθύνη», αναφέρει στην ανάρτησή του για όσα εκτυλίχθηκαν στη δικαστική αίθουσα σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα (29.04.24), ανήμερα της ανακοίνωσης της ετυμηγορίας της Δικαιοσύνης για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την χώρα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.