ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Βίντεο: Δύσκολη εποχή για πρίγκιπες στην Σαουδική Αραβία: Σκοτώθηκε διάδοχος του θρόνου στα σύνορα με Υεμένη

Βίντεο: Δύσκολη εποχή για πρίγκιπες στην Σαουδική Αραβία: Σκοτώθηκε διάδοχος του θρόνου στα σύνορα με Υεμένη

Ενας Σαουδάραβας πρίγκιπας και εκ των διαδόχων του θρόνου ο Μανσούρ μπιν Μόκρεν, σκοτώθηκε κατά τη συντριβή ελικοπτέρου UH-60 στο οποίο επέβαινε, στο νότιο τμήμα της χώρας του, κοντά στα σύνορα με την Υεμένη.

Το δίκτυο Al-Ikhbariya, που μετέδωσε την είδηση για τον θάνατο του πρίγκιπα Μανσούρ μπεν Μόκρεν, δεν έδωσε πληροφορίες για τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου.

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας ήταν αναπληρωτής κυβερνήτης της επαρχίας του Ασίρ, όπου συνέβη η τραγωδία.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya μετέδωσε βίντεο που δείχνει τους επιβάτες να επιβιβάζονται στο ελικόπτερο λίγο προτού ξεκινήσει η τελευταία του πτήση. Λίγο μετά την απογείωσή του, το ελικόπτερο χάθηκε από τα ραντάρ και συνετρίβη.

Όλοι οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο, συμπεριλαμβανομένων του πρίγκιπα Mansour Bin Muqrin, ενός τοπικού δημάρχου και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων, σκοτώθηκαν στη συντριβή.
Σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν πτήση για να επιθεωρήσουν αναπτυξιακά σχέδια στην περιοχή.

Είναι άγνωστο τι συνέβη. Καταρρίφθηκε από Υεμένιους αντάρτες; Εχει σχέση η πτώση με τις εκκαθαρίσεις που πραγματοποιεί ο βασιλιάς και ο διάδοχος; Πολύ περίεργο που ένας πρίγκιπας βρέθηκε τόσο κοντά στην εμπόλεμη ζώνη… .

Το τελευταίο βίντεο πριν την αναχώρηση για τη μοιραία πτήση

https://twitter.com/JulienLeClezio/status/927274601675218944

https://twitter.com/WaelHussaini/status/927269002895937538

https://twitter.com/StratSentinel/status/927262466144374784

https://twitter.com/MbKS15/status/927267660466974721

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.