ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ούτε ένας πρωθυπουργός τα τελευταία 50 χρόνια στην Ελλάδα υπήρξε στην ζωή του εργαζόμενος, αλλά όλοι είναι ή ήταν πλούσιοι. Πώς;

Eurovision: Ολλανδός σχολιαστής ξέσπασε on air για τον αποκλεισμό της χώρα του – «Γ@μώ την EBU»

Ο Joost Klein ζήτησε επανειλημμένα να μην τον βιντεοσκοπούν κατά τη διάρκεια των προβών κάτι που δεν έγινε σεβαστό

Eurovision: Ολλανδός σχολιαστής ξέσπασε on air για τον αποκλεισμό της χώρα του – «Γ@μώ την EBU»

Ένας Ολλανδός σχολιαστής ξέσπασε σήμερα (11/5) on air για τον αποκλεισμό της χώρα του από τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Η εν λόγω απόφαση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (EBU) έχει σηκώσει θύελλα, με συναδέλφους του Joost Klein που μετέχουν στον διαγωνισμό να αντιδρούν με διάφορους τρόπους.

Ο Κόρναλντ Μάας, λοιπόν, τηλεοπτικός παρουσιαστής και συγγραφέας ο οποίος είχε αναλάβει τον σχολιασμό του διαγωνισμού για λογαριασμό της Ολλανδίας, είπε τη φράση «γ@μώ την EBU» κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σε δημοσιογράφους.

Αργότερα σήμερα, ο ολλανδικός ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός φορέας AVROTROS εξέδωσε ανακοίνωση για να φωτίσει περαιτέρω τι συνέβη με τον εκπρόσωπο της χώρας, Joost Klein, ο οποίος αποβλήθηκε από τον μουσικό διαγωνισμό.

Σε αυτήν, αναφέρεται ότι προηγήθηκε ένα έντονο περιστατικό με πρόσωπο της παραγωγής, χωρίς ωστόσο να υπάρχει έμπρακτη βία. Όπως τονίζεται στο κείμενο που δημοσιεύθηκε, ο Joost Klein ζήτησε επανειλημμένα να μην τον βιντεοσκοπούν κατά τη διάρκεια των προβών κάτι που δεν έγινε σεβαστό.

Ολλανδία: «Άδικος ο αποκλεισμός του Joost Klein»

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να κινηθεί απειλητικά προς την γυναίκα της παραγωγής που κρατούσε την κάμερα, χωρίς όμως να την ακουμπήσει. Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση καταδικάζει κάθε μορφή βίας, ωστόσο δεν θεωρεί ότι ο αποκλεισμός ήταν δίκαιη πράξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το εν λόγω περιστατικό, η EBU αποφάσισε τον οριστικό του αποκλεισμό από την Eurovision.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.