ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

«Corriere dello Sport»: «Με 3.000 οπαδούς στην Αθήνα η Φιορεντίνα για τον τελικό με τον Ολυμπιακό»

Η UEFA έχει μοιράσει από 9.000 «μαγικά χαρτάκια» στους φίλους των δύο ομάδων για το παιχνίδι της 29ης Μαΐου στην OPAP Arena

«Corriere dello Sport»: «Με 3.000 οπαδούς στην Αθήνα η Φιορεντίνα για τον τελικό με τον Ολυμπιακό»

Η «Corriere dello Sport» αναφέρει σε δημοσίευμά της, πως δεν θα δώσουν το παρών περισσότεροι από 3.000 οπαδοί της Φιορεντίνα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί πως από την Δευτέρα (13/5) θα είναι στη διάθεση των οπαδών της Φιορεντίνα τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η UEFA έχει μοιράσει από 9.000 «μαγικά χαρτάκια» στους φίλους των δύο ομάδων για το παιχνίδι της 29ης Μαΐου στην OPAP Arena όμως στην Ιταλία μεταφέρουν πως δεν θα πουληθούν περισσότερα από 3.000 εισιτήρια για την πλευρά των Ιταλών.

Ο Φεντερίκο Ντε Σινόπολι, επικεφαλής των οπαδών της Φιορεντίνα, το εξηγεί με δηλώσεις του:

«Είναι ένα περίπλοκο ταξίδι γιατί σε αντίθεση με την Πράγα πέρυσι όπου μπορούσες να πας εκεί οδικώς, και φιλοξενήσαμε επίσης μερικούς οπαδούς με λεωφορεία.

Το να πας στην Αθήνα με αεροπλάνο τελευταία είναι ακριβά, δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις τσάρτερ στην Ιταλία, ειδικά όταν πρόκειται για τον συγκεκριμένο αριθμό των αεροσκαφών.

Κάποιοι θα ταξιδέψουν 1.500 χιλιόμετρα στην Αδριατική από το Μπρίντιζι στην Ηγουμενίτσα, αλλά το αεροπλάνο παραμένει το προτιμώμενο μέσο μεταφοράς και το ACCVC έχει επίσης οργανώσει ναύλωση που κοστίζει 440 ευρώ για τα μέλη και 460 για τα μη μέλη, συν το εισιτήριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.