ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ολλανδία κινδυνεύει από φανατικές μουσουλμάνες

Η  Ολλανδία κινδυνεύει από φανατικές μουσουλμάνες

Η απειλή που αντιπροσωπεύουν οι φανατικές μουσουλμάνες , οι οποίες έχουν αναλάβει πιο ενεργό κι επιθετικό ρόλο στις τάξεις της ISIS στο Ιράκ και τη Συρία, δεν πρέπει να υποτιμηθεί, προειδοποίησαν σήμερα οι μυστικές υπηρεσίες της Ολλανδίας.

«Ο ρόλος των γυναικών στους κόλπους των τζιχαντιστικών οργανώσεων δεν πρέπει να υποτιμηθεί είναι επίσης αφοσιωμένες στον ιερό πόλεμο όσο οι άνδρες και αποτελούν απειλή για την Ολλανδία» τονίζουν οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ολλανδίας (AIVD) σε μια έκθεση.

Πρόκειται κυρίως για γυναίκες ηλικίας κάτω των 30 ετών, «ικανές να πάρουν τα όπλα» που άφησαν οι άνδρες, οι οποίοι σκοτώθηκαν στη μάχη, σύμφωνα με το AIVD, που επισημαίνει την κατάρρευση των «στερεοτύπων».

«Φαίνεται πως πρόκειται για αφελή κορίτσια που ακολούθησαν τον μεγάλο τους έρωτα ή βρέθηκαν “τυχαία” στις τάξεις του «χαλιφάτου»… ωστόσο έχουν αναλάβει πιο ενεργό κι επιθετικό ρόλο σε σύγκριση με το παρελθόν» εκτιμούν με ανησυχία οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ολλανδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ISIS , το οποίο συνεχίζει να χάνει εδάφη στο Ιράκ και τη Συρία, δίνει όλο και σημαντικότερους ρόλους στις γυναίκες, σύμφωνα με το AIVD.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.