ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παλαιστίνιοι συγκρούστηκαν με ισραηλινές δυνάμεις- Τουλάχιστον 240 τραυματίες (φωτό)

Παλαιστίνιοι συγκρούστηκαν με ισραηλινές δυνάμεις- Τουλάχιστον 240 τραυματίες (φωτό)

«Διακόσιοι τριάντα ένας τραυματίες, οι 171 στη Δυτική Όχθη, περιλαμβανομένης της Ιερουσαλήμ, οι 60 στη Λωρίδα της Γάζας» επισημαίνεται στο δελτίο τύπου.

Ο αριθμός των Παλαιστινίων που τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις με την ισραηλινή αστυνομία κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων σήμερα κατά της αμερικανικής απόφασης αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ αυξήθηκε σε τουλάχιστον 230, έγινε γνωστό από την παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.

«Διακόσιοι τριάντα ένας τραυματίες, οι 171 στη Δυτική Όχθη, περιλαμβανομένης της Ιερουσαλήμ, οι 60 στη Λωρίδα της Γάζας» επισημαίνεται στο δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν από αληθινά πυρά, ενώ 24 τραυματίστηκαν από πλαστικές σφαίρες και 172 παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας των δακρυγόνων.

Τουλάχιστον 2 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν νωρίτερα σήμερα στις αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ στη Γάζα ως αντίποινα για τις εκτοξεύσεις ρουκετών, ενώ για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ξέσπασαν βίαιες συγκρούσεις στα παλαιστινιακά εδάφη, μετά την απόφαση Τραμπ για την Ιερουσαλήμ.

Στο μεταξύ, η οργάνωση Φάταχ του Παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς προέτρεψε τους Παλαιστίνιους να «συνεχίσουν τη σύγκρουση (με τις ισραηλινές δυνάμεις) σε όλα τα σημεία όπου ο ισραηλινός στρατός έχει παρουσία», σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε απόψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.