ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Μ.Ζαχάροβα: «Ακόμα και οι σύμμαχοι του Ε.Μακρόν δεν μπορούν να καταλάβουν από πού προέρχονται οι επιθετικές δηλώσεις του»

«Η Ρωσία θα αναπτύξει νέους πυραύλους μεσαίου και μικρού βεληνεκούς»

Μ.Ζαχάροβα: «Ακόμα και οι σύμμαχοι του Ε.Μακρόν δεν μπορούν να καταλάβουν από πού προέρχονται οι επιθετικές δηλώσεις του»

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γάλλου προέδρου σχετικά με την πιθανή αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία, τονίζοντας πως «ακόμα και οι σύμμαχοι του προέδρου Μακρόν δεν μπορούν να καταλάβουν από πού προέρχονται οι επιθετικές δηλώσεις του».

Παράλληλα ανέφερε πως «πολύ συχνά οι σύμμαχοι της Γαλλίας όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία, προσπαθούν καταλάβουν τι εννοεί η γαλλική ηγεσία, χωρίς να παίρνουν μια άμεση απάντηση».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γάλλος πρέσβης στη Μόσχα κλήθηκε στο υπουργείο για να δώσεις εξηγήσεις σχετικά με τις δηλώσεις του Μακρόν, όπου του επισήμαναν ότι «η γραμμή που ακολουθεί το Παρίσι είναι καταστροφική».

Το ρωσικό ΥΠΕΞ τόνισε δε, ότι οι προσπάθειες της Γαλλίας να δημιουργήσει «στρατηγική αβεβαιότητα» για τη Ρωσία, με δηλώσεις για πιθανή ανάπτυξη στρατευμάτων στην Ουκρανία, δεν θα πετύχουν.

«Παρόλα αυτά, αυτές οι δηλώσεις δεν είναι μόνο αμφιλεγόμενες, εννοώ τις δηλώσεις Μακρόν και του ανώτατου αξιωματούχου της άμυνας, αλλά και του κορυφαίου διπλωμάτη. Είναι επίσης πολύ επιθετικές, και αυτός ήταν και ο λόγος για την κλήση του πρέσβη», υποστήριξε η Ζαχάροβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε επίσης ότι η Ρωσία θα αναπτύξει νέους πυραύλους μεσαίου και μικρού βεληνεκούς, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση ωθήθηκε από αναφορές ότι οι ΗΠΑ μεταφέρουν παρόμοια πυραυλικά συστήματα στην Ευρώπη και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.