ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ινδία: 11χρονος σκοτώθηκε όταν τον χτύπησε μπαλάκι του κρίκετ στη βουβωνική περιοχή

Το φρικιαστικό δυστύχημα καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας

Ινδία: 11χρονος σκοτώθηκε όταν τον χτύπησε μπαλάκι του κρίκετ στη βουβωνική περιοχή

Τρομακτικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Ινδία, όπου ένα αγόρι μόλις 11 ετών έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια προπόνησης κρίκετ, όταν η μπάλα τον χτύπησε στη βουβωνική χώρα.

Το άτυχο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή στην αθλητική ακαδημία Jagad Guru στο Πούνε της Ινδίας, την Πέμπτη, σε ένα γήπεδο για διάφορα αθλήματα.

Το αγόρι έριξε την μπάλα στον τοίχο αλλά αυτή επέστρεψε πιο γρήγορα από ό,τι περίμενε με αποτέλεσμα να δεχτεί θανατηφόρο χτύπημα στη βουβωνική χώρα

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το φρικιαστικό περιστατικό, όπου το μικρό παιδί έχασε τη ζωή του. Τα πλάνα δείχνουν το άτυχο παιδί που φοράει σκούρο κόκκινο μπλουζάκι να παίρνει φόρα και να ρίχνει την μπάλα στον τοίχο, η οποία του επιστρέφει πιο γρήγορα απ’ ό,τι περίμενε.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά τον χτυπάει στην περιοχή της βουβωνικής χώρας. Το αγόρι φαίνεται να διπλώνεται και να πέφτει στο έδαφος. Για λίγο, καταφέρνει να σηκωθεί όρθιος πριν καταρρεύσει ξανά λίγο μετά.

Συναθλητές του τρέχουν κοντά στο αγόρι, που βρίσκεται πλέον ακίνητο στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια κάποιοι του κάνουν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και καλούν ασθενοφόρο.

Ο 11χρονος μεταφέρεται αμέσως σε κοντινό νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώνεται ο θάνατός του.

Ο Sachin Dhamane, εκπρόσωπος της αστυνομίας, επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της αυτοψίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμα η Daily Mail, ο μικρός Shaurya ήταν φανατικός των σπορ που ήθελε να γίνει επαγγελματίας παλαιστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.