ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μασσαλία: Μία ύποπτη τσάντα έκλεισε τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό για 4 ώρες

Μασσαλία: Μία ύποπτη τσάντα έκλεισε τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό για 4 ώρες

Συναγερμός σήμανε στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας «Σεντ Σαρλ», το απόγευμα του Σαββάτου 19 Μαΐου, με την κυκλοφορία να διακόπτεται μετά την προσαγωγή ενός άνδρα για ύποπτη συμπεριφορά, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Ο σταθμός παρέμεινε κλειστός για σχεδόν 4 ώρες, ώστε, ομάδα πυροτεχνουργών, να διενεργήσει λεπτομερή έρευνα, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η επέμβαση αυτή ακολούθησε την προσαγωγή προς το μεσημέρι από την αστυνομία ενός άνδρα, η «παράξενη» συμπεριφορά του οποίου παρατηρήθηκε από μία επιβάτιδα, η οποία ειδοποίησε στρατιωτικούς που πραγματοποιούσαν περιπολία στο πλαίσιο της επιχείρησης επιτήρησης δημοσίων χώρων Sentinelle, που τέθηκε σε εφαρμογή μετά τις φονικές επιθέσεις του Ιανουαρίου του 2015 στη Γαλλία.

Ο άνδρας, ο οποίος αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του, όπως δήλωσε πηγή που πρόσκειται στην έρευνα, έφερε μια τσάντα που περιείχε μπαταρίες και ηλεκτρικά καλώδια, οι οποίοι όμως δεν ήταν εκρηκτικοί μηχανισμοί όπως είπε, σύμφωνα με την αστυνομία. Την έρευνα ανέλαβε η δικαστική αστυνομία.

Άλλη αστυνομική πηγή, διευκρίνισε πως, κατά την προσαγωγή του, δεν προέβαλε καμία αντίσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Περίπου είκοσι τρένα επηρεάστηκαν από το κλείσιμο του σταθμού, όμως ορισμένα επέστρεψαν σε άλλους σταθμούς της περιοχής», διευκρίνισε η διεύθυνση επικοινωνίας των γαλλικών σιδηροδρόμων SNCF, που προέβλεψε πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας τις πρώτες βραδινές ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.