ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κ.Εμπαπέ: «Είναι η τελευταία μου σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν» (βίντεο)

Δείτε την ανάρτησή του στο Χ

Κ.Εμπαπέ: «Είναι η τελευταία μου σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν» (βίντεο)

Παρελθόν και επίσημα για την Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί o Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος άσος ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στα social media πως διανύει την τελευταία του σεζόν στους Παριζιάνους και σε λίγο καιρό που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του δεν θα ανανεώσει.

Μάλιστα, αναφέρει πως αυτή την Κυριακή στο ματς της Παρί με την Τουλούζ θα είναι το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι. Είναι γνωστό πολύ καιρό πως ο Εμπαπέ έχει κλείσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Γάλλος είχε υπογράψει στη «βασίλισσα» από τα τέλη του Φεβρουαρίου. Στο video βέβαια δεν αναφέρει την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, απλά ήθελε ο ίδιος να ανακοινώσει την αποχώρησή του στον κόσμο της Παρί.

«Ήθελα να σας μιλήσω. Πάντα έλεγα ότι θα σας μιλήσω όταν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήθελα να σας πω σε όλους ότι αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν πρόκειται να συνεχίσω και θα ολοκληρώσω την περιπέτεια μου σε λίγες εβδομάδες, θα παίξω αυτή την Κυριακή τον τελευταίο μου αγώνα στο Parc des Princes», είπε αρχικά στη δήλωσή του ο Γάλλος σούπερ σταρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.