ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ.Νετανιάχου: «Καταφέραμε το πιο ισχυρό πλήγμα στη Χαμάς από τον πόλεμο του 2014»

Μ.Νετανιάχου: «Καταφέραμε το πιο ισχυρό πλήγμα στη Χαμάς από τον πόλεμο του 2014»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου μετά τις χθεσινές επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας δήλωσε σε βίντεο πως ο ισραηλινός στρατός επέφερε στη Χαμάς το πιο ισχυρό πλήγμα μετά τον πόλεμο του 2014.

«Ο ισραηλινός στρατός επέφερε στη Χαμάς το πιο ισχυρό πλήγμα του μετά την Προστατευμένη Παρυφή», δήλωσε ο Νετανιάχου σε ένα βίντεο, αναφερόμενος στην επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ το 2014 εναντίον του ισλαμιστικού κινήματος που ασκεί την εξουσία στον παλαιστιανικό θύλακα.

Νωρίτερα αξιωματούχος της Πολεμικής Αεροπορίας είχε δηλώσει πως οι αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε σήμερα το Ισραήλ εναντίον της λωρίδας της Γάζας είναι οι πιο σημαντικές μετά τον πόλεμο του 2014.

«Πρόκειται για τα πιο σημαντικά πλήγματα μετά την (επιχείρηση) Προστατευμένη Παρυφή», δήλωσε ο ταξίαρχος Τζβίκα Χαΐμοβιτς στους δημοσιογράφους.

Ο αξιωματικός είπε πως η «μαζική» αεροπορική εκστρατεία του Ισραήλ συνεχίζεται απόψε, λέγοντας πως δεκάδες στόχοι έχουν πληγεί.

Σύμφωνα με τον Τζβίκα Χαΐμοβιτς, περίπου 100 ρουκέτες και όλμοι εκτοξεύθηκαν από τη λωρίδα της Γάζας από τη Χαμάς και άλλες οργανώσεις, ένας ορισμένος αριθμός των οποίων αναχαιτίστηκαν από την ισραηλινή αντιαεροπορική άμυνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το καλοκαίρι του 2014 η επιχείρηση «Προστατευμένη Παρυφή» που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Γάζα ώστε να σταματήσει η εκτόξευση ρουκετών και να καταστραφούν οι σήραγγες από τον θύλακα προκάλεσαν περισσότερους από 2.200 θανάτους στην παλαιστινιακή πλευρά, στην πλειονότητά τους αμάχων, και 74 στην ισραηλινή πλευρά, στην πλειονότητά τους στρατιωτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.