ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

3 επιβατικά αεροσκάφη τέθηκαν σε καραντίνα στις ΗΠΑ λόγω… μαζικής γρίπης – Μεταφορά βιολογικού υλικού ή κάτι άλλο;

3 επιβατικά αεροσκάφη τέθηκαν σε καραντίνα στις ΗΠΑ λόγω… μαζικής γρίπης –  Μεταφορά βιολογικού υλικού ή κάτι άλλο;

Ένα πολύ παράξενο γεγονός έλαβε χώρα ταυτόχρονα σε τρία διαφορετικά αεροσκάφη, δύο διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών που ανήκουν σε δύο διαφορετικά κράτη και είχαν τρεις διαφορετικούς προορισμούς:

Οι επιβάτες των πτήσεων αρώστησαν από γρίπη!

Και τα τρία αεροσκάφη τέθηκαν αυτά και οι επιβάτες τους σε καραντίνα. Δημιουργήθηκε το εξής ερώτημα: Κάποιοι μετέφεραν βιολογικό υλικό και το απελευθέρωσαν εντός των αεροσκαφών; Ήταν τυχαίο γεγονός ή προγραμματισμένο;

Ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό των 3 πτήσεων είναι πως όλες ξεκίνησαν εκτός ΗΠΑ και καταλήγουν στο αμερικανικό έδαφος!

«12 άνθρωποι παρουσίασαν συμπτώματα γρίπης κατά τη διάρκεια της πτήσης, έτσι όλοι οι επιβάτες και τα πληρώματα δύο αεροσκαφών της American Airlines, που έφτασαν από την Ευρώπη στο διεθνές αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας, θα εξεταστούν από γιατρούς», όπως ανέφερε μια εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Την Τετάρτη, ασθένησαν τουλάχιστον 19 άνθρωποι που επέβαιναν σε αεροσκάφος της εταιρείας Emirates το οποίο εκτελούσε πτήση από το Ντουμπάι για τη Νέα Υόρκη.

Συνολικά από τις δύο πτήσεις της American Airlines κρατούνται σε καραντίνα 250 άτομα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα 12 άτομα με τα συμπτώματα γρίπης όταν διαγνώσθηκε ότι δεν είναι καλά περνούσαν ήδη τον τελωνειακό έλεγχο και κανείς δεν γνωρίζει εάν έχουν εκτεθεί και άλλα άτομα που αυτή την στιγμή βρίσκονται εκτός αεροδρομίου.

Η εκπρόσωπος του διεθνούς αεροδρομίου της Φιλαδέλφειας είπε πως ειδοποιήθηκε άμεσα η US Centres for Disease Control and Prevention (CDC)

«Όλοι οι επιβάτες των δύο πτήσεων, συνολικά μαζί με το πλήρωμ 250 άτομμα, κρατήθηκαν για ιατρικές εξετάσεις σαν προληπτικό μέτρο. Το τμήμα της CDC, στην Φιλαδέλφεια και η Πυροσβεστική της Φιλαδέλφειας πραγματοποίησαν ιατρικές αξιολογήσεις και εξετάσεις. Οι επιβάτες εκτός των 12 που έχουν μολυνθεί βρίσκονται στην διαδικασία αποδέσμευσης.

Οι λειτουργίες του αεροδρομίου δεν διαταράχθηκαν σε αυτό το χρονικό διάστημα. Το προσωπικό της CDC και οι δημόσιοι λειτουργοί υγείας της Φιλαδέλφια εργάστηκαν για να εκτιμήσουν και να κάνουν τεστ στους άρρωστους επιβάτες για γρίπη και άλλες αναπνευστικές ασθένειες. 12 επιβάτες αναφέρθηκαν με πονόλαιμο και βήχα. Κανείς δεν είναι σοβαρά άρρωστος και αποδεσμευθούν μετά την παρέλευση 24 ωρών όταν βγουν τα τεστ»

Tα ίδια όμως συνέβησαν και στην πτήση της Emirates που προσγειώθηκε στη New York και αρρώστησαν 19 άνθρωποι.

Το αεροπλάνο τέθηκε σε καραντίνα στο αεροδρομιο JFK για να εξεταστούν οι επιβαίνοντες από τους γιατρούς. 11 πήγαν στο νοσοκομείο και οι υπόλοιποι αρνήθηκαν την θεραπεία.

Το US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) είπε πως αρχικά περίπου 100 άτομα και μερικά από τα μέλη του πληρώματος παραπονέθηκαν για ασθένεια

Η πτήση 203 από το Dubai προσγειώθηκε στις 09:10 (13.10 GMT) ώρα ανατολικών ΗΠΑ με 521 επιβάτες.

Βίντεο από την επείγουσα κατάσταση ανέβασε και ο διάσημος τραγουδιστής Vanilla Ice, που ήταν στην πτήση

Σε δήλωσή της η CDC είπε: “Περίπου 100 επιβάτες και μέλη του πληρώματος παραπονέθηκαν για ασθένεια που είχε τα συμπτώματα του βήχα, του πυρετού και της γαστρεντερίτιδας»

538 επιβάτες αποδεσμέυθηκαν και άλλοι 11 πήγαν σε τοπικό νοσοκομείο για θεραπεία

Οι ασθενείς προέρχονταν όλοι από την οικονομική θέση.

https://twitter.com/LarryCoben/status/1037349738499239936

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Ο προορισμός ήταν οι ΗΠΑ και τα γεγονότα έγιναν ταυτόχρονα. Παλιά την δεκαετία του 90΄είχε βγει μια αριστουργηματική ταινία που λέγονταν οι «12 πίθηκοι».

Σε αυτήν μια οικοτρομοκρατική οργάνωση σκοπίμως διέδοσε έναν φονικό ιό σε όλη την Γη διαμέσου αεροπορικών πτήσεων με σκοπό την εξόντωση της Ανθρωπότητας. Τότε εξοντώθηκε στο έργο, το 98% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ανακύπτουν ερωτήματα εάν υπήρχε σκόπιμη μεταφορά βιολογικού υλικού και εάν κάποιοι κάτι ήθελαν να προκαλέσουν στις ΗΠΑ.

Πάντως τέτοιες συμπτώσεις είναι πολύ «παράξενες»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.