Σκηνές «χάους» σημειώθηκαν στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), όταν ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, αμφισβήτησε τη διαδικασία της ψηφοφορίας μιλώντας για νοθεία.
«Ονομαστική τώρα», φώναζε επίμονα ο Χ.Δούκας, με αρκετούς συνέδρους να αντιδρούν και να απαντούν «μετρηθείτε».
Η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε όταν στο βήμα ανέβηκε ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ και πρώην δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης. Αρπάζοντας το μικρόφωνο, απευθύνθηκε σε έντονο ύφος προς τον δήμαρχο Αθηναίων.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Φύγε από εδώ ρε, φύγε από εδώ. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Έλα τώρα, νοθεία στην Αυτοδιοίκηση», φώναξε ο Δ.Καφαντάρης, προκαλώντας περαιτέρω αναστάτωση στην αίθουσα.
Το επεισόδιο συνοδεύτηκε από φωνές, αποδοκιμασίες και αντεγκλήσεις μεταξύ των παρευρισκομένων, ενώ η ένταση παρέμεινε υψηλή για αρκετή ώρα.
Τελικά, το αίτημα του Χάρη Δούκα για ονομαστική καταμέτρηση απορρίφθηκε.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.