ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξεκινά σήμερα η Ελληνο-αιγυπτιακή άσκηση «Μέδουσα 6»

Ξεκινά σήμερα η Ελληνο-αιγυπτιακή άσκηση «Μέδουσα 6»

Μεγάλη αεροναυτική άσκηση Ελλάδας – Αιγύπτου με τη συμμετοχή και δυνάμεων της Κύπρου, ξεκινά σήμερα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Κρήτης και της αφρικανικής χώρας.

Στην άσκηση με τίτλο «Μέδουσα 6» οι ελληνικές δυνάμεις θα συμμετάσχουν με:

δύο φρεγάτες και τα ελικόπτερά τους,

ένα υποβρύχιο,

ένα αεροσκάφος τύπου C-130,

οκτώ F-16, ένα AWACS,

ένα ελικόπτερο Σινούκ,

δύο Απάτσι..

Η Αίγυπτος θα συμμετάσχει στην άσκηση με:

ένα ελικοπτεροφόρο πλοίο,

δύο φρεγάτες,

ένα υποβρύχιο, δ

ύο πυραυλακάτους,

έξι F-16,

δύο Ραφάλ,

ένα αεροσκάφος Εγκαιρης Προειδοποίησης E2-C

ειδικές δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην άσκηση περιλαμβάνονται διάφορα σενάρια, όπως ανθυποβρυχιακός και αντιαεροπορικός πόλεμος, εκπαίδευση σε ανταλλαγή πυρών επιφανείας, καθώς και σενάρια έρευνας – διάσωσης και ναυτικής αποτροπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.