ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Γιλντιρίμ: «Δεν θα παίρνουμε πίσω μετανάστες από την Ελλάδα – Αυτό που έκαναν με τους “8” είναι απαράδεκτο»

Γιλντιρίμ: «Δεν θα παίρνουμε πίσω μετανάστες από την Ελλάδα – Αυτό που έκαναν με τους “8” είναι απαράδεκτο»

«Πυρά» κατά της Ελλάδας για τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς φυγάδες εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, στέλνοντας, ωστόσο, και ένα μήνυμα φιλίας προς την Ευρώπη.

Σε συνέντευξή του στο τουρκικό κανάλι NTV, ο Τούρκος πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι η Άγκυρα πάγωσε τη συμφωνία επανεισδοχής με την Ελλάδα αλλά όχι τη συμφωνία για το μεταναστευτικό με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ, ο Γιλντιρίμ τόνισε πως «ως γείτονάς μας αυτό που έκανε η Ελλάδα (με τους 8) δεν είναι δυνατό να το αποδεχτούμε».

«Κάνουμε μεγάλο αγώνα» είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός, και συμπλήρωσε: «Δεν αρμόζει στις σχέσεις καλής γειτονίας να αφήνεις ελεύθερους αυτούς του FETO, που έγιναν αιτία να πεθάνουν και να τραυματιστούν τόσοι άνθρωποι κατά την απόπειρα πραξικοπήματος ενάντια σε αυτή τη χώρα».

Έσπευσε δε, να υπογραμμίσει: «Εμείς τη διμερή συμφωνία επανεισδοχής παγώσαμε. Θέμα αναστολής της συμφωνίας με την ΕΕ δεν τίθεται».

Βέβαια ας πει κάποιος στον Μ.Γιλντιρίμ ότι η συμφωνία με την ΕΕ περιλαμβάνει και την επανεισδοχή από την Ελλάδα, αλλά προφανώς αυτά είναι “ψιλά” γράμματα για τον Τούρκο πρωθυπουργό.

Ουσιαστικά βέβαια το «πάγωμα» της συμφωνίας δεν πρόκειται να επηρεάσει σε κάτι την κατάσταση στην Ελλάδα καθώς είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες οι επαναπροωθήσεις στην Τουρκία, κυρίως λόγω ιδεοληψιών της κυβέρνησης, καθώς δεν θέλει να βλέπει αλλοδαπούς να επιστρέφουν πίσω στην Τουρκία και μάλιστα σε μεγάλους αριθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.