ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Τρόμος σε λούνα παρκ στο Λονδίνο: Η στιγμή που παιχνίδι «εκτοξεύει» μητέρα 8 παιδιών (βίντεο)

Η γυναίκα πέρασε τις επόμενες εβδομάδες σε κώμα και τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο

Τρόμος σε λούνα παρκ στο Λονδίνο: Η στιγμή που παιχνίδι «εκτοξεύει» μητέρα 8 παιδιών (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα το οποίο αποτυπώνει τη στιγμή που μια μητέρα «εκτοξεύεται» από ένα παιχνίδι σε λούνα παρκ στο Λονδίνο.

Το περιστατικό συνέβη το 2018, αλλά μόλις πρόσφατα επιβλήθηκαν οι ποινές φυλάκισης στους υπευθύνους του λούνα παρκ.

Δείτε το βίντεο:

Η Khadra Ali, η οποία ήταν 45 ετών τότε, δεν ήταν κατάλληλα δεμένη στο τρενάκι, σύμφωνα με τις αρχές υγείας και ασφάλειας.

Καθώς το τρενάκι ξεκίνησε την πορεία του, η Ali συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν ασφαλισμένη σωστά και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.

Παρά τις προσπάθειές της να κρατηθεί, εκσφενδονίστηκε από το τρενάκι και χτύπησε σε μια μπάρα ενός άλλου παιχνιδιού πριν προσγειωθεί στο έδαφος.

Η Ali υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς: πολλαπλά κατάγματα, εσωτερική αιμορραγία και σημαντική κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Οι τραυματισμοί της ήταν τόσο σοβαροί που πέρασε τις επόμενες εβδομάδες σε κώμα και τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο.

Οι συνέπειες αυτών των τραυματισμών ήταν μακροχρόνιες, καθώς πλέον δεν μπορεί να συμμετέχει σε δραστηριότητες με τα παιδιά της ή να κάνει δουλειές στο σπίτι.

Τρεις υπεύθυνοι του λούνα παρκ καταδικάστηκαν για το τραγικό αυτό ατύχημα.

Ο πρώτος κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 32 εβδομάδες φυλάκισης με αναστολή για 18 μήνες, επιπλέον υποχρεώθηκε να συμπληρώσει 150 ώρες απλήρωτης εργασίας και να καταβάλει 11.444 λίρες Αγγλίας ως έξοδα.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 18 εβδομάδες φυλάκισης με αναστολή για 18 μήνες και διατάχθηκε να πληρώσει 4.800 λίρες σε δικαστικά έξοδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τρίτος κατηγορούμενος έλαβε ποινή φυλάκισης 44 εβδομάδων με αναστολή για 18 μήνες και καταδικάστηκε να πληρώσει 24.000 λίρες σε δικαστικά έξοδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.