ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Γαλλία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να βάλει φωτιά σε συναγωγή στη Ρουέν

Ο άνδρας ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και ένα σίδερο

Γαλλία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να βάλει φωτιά σε συναγωγή στη Ρουέν

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο «Χ» ότι οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να βάλει φωτιά σε συναγωγή στη Ρουέν.

Σύμφωνα με τον Ζεράρ Νταρμανέν που συνεχάρη τους αστυνομικούς για την ετοιμότητα και το θάρρος τους, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής.

Πηγή που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε ότι ο αγνώστων, ακόμα, στοιχείων άνδρας «ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και ένα σίδερο, πλησίασε τους αστυνομικούς και αυτοί πυροβόλησαν. Ο άνδρας είναι νεκρός».

«Συγκλονισμένος και σοκαρισμένος» δήλωσε ο δήμαρχος της Ρουέν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η Γαλλία έχει την δεύτερη μεγαλύτερη εβραϊκή κοινότητα εκτός Ισραήλ μετά τις ΗΠΑ καθώς και τη μεγαλύτερη μουσουλμανική κοινότητα στην Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.