ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Γιώργος Γιαννιάς: Βρέθηκε να κολυμπάει δίπλα σε καρχαρία στη Ρόδο

Ο τραγουδιστής είχε πάει για ψάρεμα με τα παιδιά του

Γιώργος Γιαννιάς: Βρέθηκε να κολυμπάει δίπλα σε καρχαρία στη Ρόδο

Αρκετά χρόνια από τη ζωή του, έχασε ο τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς. όταν εκεί που κολυμπούσε σε παραλία της Ρόδου, εμφανίστηκε ένας καρχαρίας.

Η αδελφή του τραγουδιστή ανέφερε στα τοπικά ΜΜΕ πως «ο Γιώργος Γιαννιάς είχε πάει για ψάρεμα με τα παιδιά του και είδε τον καρχαρία, που έχει εμφανιστεί στο νησί από τις 10 Μαΐου».

Οι κάτοικοι στο Χαράκι Ρόδου, ανέφεραν πως βλέπουν έναν μεγάλο καρχαρία να κολυμπά στα ρηχά.

Οι εμφανίσεις του στην περιοχή είναι αρκετές τις τελευταίες μέρες καθώς βγαίνει σε απόσταση λίγων μέτρων από την ακτή δίπλα σε καταστήματα με αποτέλεσμα κάποιοι να ανησυχήσουν.

Από τις εικόνες που κατέγραψε λουόμενος δεν μπορεί να αναγνωριστεί ξεκάθαρα το είδος του καρχαρία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.