ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνεχή τα κτυπήματα του ΡΚΚ: Α/Τ πύραυλος ανατινάσσει οχυρή θέση Τούρκων στρατιωτών! (βίντεο)

Συνεχή τα κτυπήματα του ΡΚΚ: Α/Τ πύραυλος ανατινάσσει οχυρή θέση Τούρκων στρατιωτών! (βίντεο)

Την ώρα που οι τουρκικές δυνάμεις βομβαρδίζουν το YPG στη βόρεια Συρία και τουρκικές ειδικές δυνάμεις μάχονται μαζί με τους ισλαμιστές αντάρτες στην Αζάζ, στην Ν.Α. Τουρκία και στο βόρειο Κουρδιστάν στις περιοχές που ελέγχει το ΡΚΚ τα κτυπήματα των Κούρδων είναι συνεχή.

Στην επαρχία Χακάρι τουλάχιστον 17 Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν όταν ένοπλοι του ΡΚΚ πυροδότησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό την ώρα που το όχημα στο οποίο επέβαιναν περνούσε από το σημείο που είχε στηθεί ενέδρα, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ και το Ιράν.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας ανακοίνωσαν στις 17 Ιουλίου ότι την προηγούμενη εβδομάδα σκότωσαν 30 ενόπλους του ΡΚΚ και αιχμαλώτισαν άλλους 20 σε διάφορα επεισόδια στην Ν.Α. Τουρκία.

Παρόλα αυτά το ΡΚΚ συνεχίζει να δημοσιεύει βίντεο με κτυπήματα που πραγματοποιεί εναντίον τουρκικών δυνάμεων. Στο πρώτο από αυτά μπορείτε να δείτε προσβολή οχυρής θέσης Τούρκων στρατιωτών στην τοποθεσία Zap στο βόρειο Κουρδιστάν.

Ο αντιαρματικός πύραυλος κυριολεκτικά διαλύει την οχυρή θέση τινάσσοντας στον αέρα όσους άτυχους στρατιώτες βρίσκονταν εκεί.

Στη συνέχεια ένας Κούρδος ελεύθερος σκοπευτής σκοτώνει ένα Τούρκο στρατιώτη στην ίδια τοποθεσία.

https://twitter.com/AfarinMamosta/status/887309673761787906

Στο επόμενο βίντεο δείτε ενέδρα Κούρδων ενόπλων σε φορτηγό του τουρκικού Στρατού στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα και τα οποία σκοτώθηκαν από τις βολές των Κούρδων ενόπλων.

https://twitter.com/AfarinMamosta/status/887671725802094592

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.