ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ληστεία για 388 ευρώ σε ταχυδρομείο στο Δήλεσι Βοιωτίας

Ληστεία για 388 ευρώ σε ταχυδρομείο στο Δήλεσι Βοιωτίας

Μία μόλις ημέρα μετά τη ληστεία εις βάρος ενός ταχυδρομικού διανομέα στη Γιάλτρα Ευβοίας με λεία 21.000 ευρώ για τους δράστες, αντίστοιχο χτύπημα πραγματοποιήθηκε και στο Δήλεσι Βοιωτίας. Ληστές τρομοκράτησαν μια νεαρή υπάλληλο στο ταχυδρομείο της πόλης, ωστόσο το κέρδος τους ήταν μικρότερο από αυτό στην Εύβοια, αφού απέσπασαν 388 ευρώ.

Οι δυο άγνωστοι κακοποιοί που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, έφτασαν έξω από το πρακτορείο των ΕΛ.ΤΑ. με μια μαύρη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, πιθανόν μάρκας Honda Transalp.

Ο οδηγός έμεινε πάνω στη μηχανή φυλάγοντας τσίλιες, ενώ ο επιβάτης μπήκε στο κατάστημα και ακινητοποίησε την 28χρονη υπάλληλο με την απειλή όπλου ζητώντας τα χρήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, στο ταμείο υπήρχαν μόλις 388 ευρώ, τα οποία πάντως άρπαξε ο δράστης και ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του συνεργού του με την οποία διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν αμέσως από τις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής, τα ίχνη των ληστών δεν εντοπίστηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.