ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Δικογραφία τακτικής δικαιοδοσίας σχημάτισε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εις βάρος ενός 21χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, πλησίασε 13χρονη και έπειτα από συνομιλία μαζί της απέσπασε βίντεο με ασελγείς πράξεις.

Από την αστυνομική έρευνα και αλληλογραφία με την εταιρία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, προέκυψε η διεύθυνση κατοικίας του 21χρονου σε περιοχή της Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν σπίτι του αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπίστωσαν ότι ο 21χρονος μετοίκησε μόνιμα στην Κύπρο. Ενημερώθηκαν άμεσα οι κυπριακές Αρχές για τις δικές τους ενέργειες, ενώ η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.