Μέχρι και τα στρινγκάκια των εθελοντριών θα φωτογραφίζουν στο τέλος...

Χριστίνα Κολέτσα: «Ζούμε σαν πεθαμένοι – Είμαστε κλεισμένοι στο “καβούκι” μας»

«Φτάνει πια με τον φόβο», είπε σε άλλο σημείο

Χριστίνα Κολέτσα: «Ζούμε σαν πεθαμένοι – Είμαστε κλεισμένοι στο “καβούκι” μας»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ένα διαφορετικό μήνυμα επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Χριστίνα Κολέτσα, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να μιλήσει για τον φόβο, την ανασφάλεια και την ανάγκη των ανθρώπων να μην αποφεύγουν τις καλές πράξεις.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε τρεις διαδοχικές ιστορίες, εκφράζοντας έντονα όσα σκέφτεται για τον τρόπο με τον οποίο, όπως υποστηρίζει, η κοινωνία έχει οδηγηθεί να αντιμετωπίζει ακόμη και την καλοσύνη με καχυποψία.

Η ανάγκη μου να φωνάξω, τόσο δυνατά, ότι η μάστιγα της εποχής είναι ο φόβος είναι τεράστια.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να φωνάξω “φτάνει με τον φόβο”. Φτάσαμε στο σημείο να φοβόμαστε να ‘μαστε καλοί άνθρωποι.

Φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε μια καλή πράξη και ο λόγος είναι να μην πληγωθούμε, να μην μας πουν χαζούς, να μην τι;”

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ζούμε σαν πεθαμένοι και ζούμε κλεισμένοι στο καβούκι μας.

Ζούμε μέσα στο κόμπλεξ και μέσα στην ανασφάλεια γιατί… αν είμαστε καλοί, θα μας βγει σε κακό.

Μια πεποίθηση η οποία δεν έχει καμία βάση».

Και κατέληξε: «Ο κόσμος είναι πολύ καλύτερος με ανθρώπους που τολμάνε. Όχι όταν έρθει η μεγάλη καταστροφή, το μεγάλο κακό, αλλά στην καθημερινότητα».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.