ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός Πακιστανού για αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός Πακιστανού για αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη άνδρας 31 ετών, υπήκοος Πακιστάν, σε εκτέλεση εντάλματος των ανακριτικών αρχών της Θεσσαλονίκης, για αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε τον περασμένο μήνα στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αριστοτέλους.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα εκβιασμού και ληστεία, πράξεις τις οποίες φέρεται να διέπραξε από κοινού με άλλους ομοεθνείς του.

Το επεισόδιο φαίνεται να συνδέεται με διαφορές μεταξύ αλλοδαπών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, πουλώντας λαθραία τσιγάρα.

Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, οι δράστες καταδίωξαν δύο συμπατριώτες τους και τους τραυμάτισαν με ξύλινα και αιχμηρά αντικείμενα.

Ένα εκ των θυμάτων, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, κάτι που δεν πτόησε όμως τους δράστες, που υποχρέωσαν τον οδηγό να σταματήσει, προκειμένου να επιβιβαστούν κι αυτοί στο όχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το ίδιο περιστατικό έχει συλληφθεί ένας ακόμη Πακιστανός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.