ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο αιματηρό συμβάν στο κέντρο της Αθήνας από αλλοδαπούς: Πακιστανοί μαχαίρωσαν Κούρδο

Νέο αιματηρό συμβάν στο κέντρο της Αθήνας από αλλοδαπούς: Πακιστανοί μαχαίρωσαν Κούρδο

Ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό με εμπλεκόμενους αλλοδαπούς «πρόσφυγες» από τους δεκάδες χιλιάδες που έχουν μπει στη χώρα, σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας πριν από δύο ημέρες.

Πιο αναλυτικά Κούρδος από το Ιράκ δέχτηκε επίθεση με ξύλα και μαχαίρια από Πακιστανούς κοντά στην πλατεία Μοναστηρακίου.

Οι Πακιστανοί μαχαίρωσαν τον Κούρδο στο λαιμό γεγονός που υποδηλώνει ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν και όχι να τον εκφοβίσουν με αποτέλεσμα ο τραυματίας να μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε εφημερεύων νοσοκομείο.

Πρόκειται για ένα από τα πολλά σχεδόν καθημερινά περιστατικά βίας που έχουν συμβεί στο κέντρο της Αθήνας από αλλοδαπούς οι οποίοι ακόμη και όταν συλλαμβάνονται στη συνέχεια αφήνονται ελεύθεροι χωρίς να πραγματοποιείται καμία απολύτως απέλαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.