Ψεύτες και κλέφτες...

«Ο Ντ.Τραμπ είχε αποφασίσει να κάνει χρήση πυρηνικών κατά του Ιράν»!

Τι υποστηρίζει πρώην πράκτορας της CIA

«Ο Ντ.Τραμπ είχε αποφασίσει να κάνει χρήση πυρηνικών κατά του Ιράν»!

Ο πρώην αξιωματούχος της CIA, Larry Johnson, δηλώνει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντ.Τραμπ επρόκειτο να χρησιμοποιήσει πυρηνική βόμβα το περασμένο Σάββατο.

Αν και δεν έχει δηλώσει ρητά ότι θα χρησιμοποιήσει πρώτος πυρηνικά όπλα, έχει αναφέρει ότι «ολόκληρη η χώρα θα ανατιναχθεί» και ότι «ένας ολόκληρος πολιτισμός θα πεθάνει» αν δεν ανοίξει το Στενό του Ορμούζ, προκαλώντας διεθνείς αντιδράσεις.

Ο Ν.Τραμπ αισθανόταν ταπεινωμένος μετά την καταστροφή που σημειώθηκε στην διάσωση του δεύτερου πιλότου και είχε πάθει νευρική κρίση σε σημείο που οι συνεργάτες του τον απομόνωσαν φοβούμενοι την αντίδρασή του.

Φυσικά αυτό θα οδηγούσε στον Γ’ΠΠ αφού οι πυρηνικοί σύμμαχοι του Ιράν, Ρωσία, Κίνα και Βόρεια Κορέα είχαν προειδοποιήσει ότι «θα αντιδρούσαν ανάλογα».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.