ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Λουόμενοι βρίσκουν όπλα και πυρομαχικά στις ακτές

Λουόμενοι βρίσκουν όπλα και πυρομαχικά στις ακτές

Σε αποθήκες παράνομου -προφανώς- οπλισμού φαίνεται πως έχουν μετατραπεί οι θαλάσσιες περιοχές των νησιών, καθώς εκεί επιλέγουν να… ξεφορτωθούν ανεπιθύμητα όπλα και πυρομαχικά τα άτομα του υποκόσμου, πιστεύοντας ίσως ότι έτσι θα εξαφανίσουν και τα ίχνη τους από αυτά.

Στη θαλάσσια περιοχή «Αστέρια» στην Ερμούπολη της Σύρου, αλλοδαπός λουόμενος εντόπισε έκπληκτος το απόγευμα της Κυριακής μία χειροβομβίδα, τμήματα άλλων χειροβομβίδων και αρκετούς κάλυκες φυσιγγίων.

Αμέσως ανέσυρε τα ευρήματά του και τα παρέδωσε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου φυλάσσονται προσωρινά και θα σταλούν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για δακτυλοσκόπηση. Για την ανεύρεση του παράνομου οπλισμού ενημερώθηκαν το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, η Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου και το Λιμεναρχείο Σύρου.

Αλλά και στην θαλάσσια περιοχή «Κατωμέρι» στην Ελαφόνησο Λακωνίας, ένας κολυμβητής ανακάλυψε σε βάθος δύο μέτρων και απόσταση δέκα μέτρων από την ακτή ένα οξειδωμένο μαύρο πιστόλι χωρίς φυσίγγια στον γεμιστήρα. Το πιστόλι παραδόθηκε σε στελέχη του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών που το έστειλαν για βαλλιστική εξέταση και διενεργούν προανάκριση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.