ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υποψίες για το νεκρό στα βράχια του Λιμνιώνα Ευβοίας – Μήπως είναι ένα από τα θύματα στο Μάτι;

Υποψίες για το νεκρό στα βράχια του Λιμνιώνα Ευβοίας – Μήπως είναι ένα από τα θύματα στο Μάτι;

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού και της 7ης ΕΜΑΚ ανασύρθηκε τα ξημερώματα η σορός που είχε εντοπιστεί σε βραχώδη παραθαλάσσια περιοχή του Λιμνιώνα στην ανατολική Εύβοια.

Η επιχείρηση ήταν δύσκολη και κράτησε πολλές ώρες αφού οι άνδρες του Λιμενικού λόγω της θαλασσοταραχής και των ανέμων δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τον νεκρό άνδρα, η σορός του οποίου ήταν ανάμεσα στα βράχια.

Τελικά με τη βοήθεια και της ορειβατικής ομάδας της 7ης ΕΜΑΚ κατάφεραν να προσεγγίσουν και να ανασύρουν τη σορό, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι αρκετές ημέρες μέσα στη θάλασσα.

Ακόμη κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για την ταυτότητα του νεκρού, αφού δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι θύματά της φωτιάς στο Μάτι που έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν και πνίγηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ιατροδικαστική έκθεση και εξέταση του DNA θα δώσει τις απαντήσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.