ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τζο Μπάιντεν: Αποκάλεσε την Ινδία και την Ιαπωνία «ξενοφοβικές» χώρες

Κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης την Τετάρτη

Τζο Μπάιντεν: Αποκάλεσε την Ινδία και την Ιαπωνία «ξενοφοβικές» χώρες

«Γιατί έχει μπλοκάρει η Κίνα τόσο πολύ στον οικονομικό τομέα; Γιατί η Ιαπωνία έχει προβλήματα; Και η Ρωσία; Και η Ινδία; Επειδή είναι ξενοφοβικές. Δεν θέλουν μετανάστες» δήλωσε ο Δημοκρατικός πρόεδρος, σύμφωνα με το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της ομιλίας του που δημοσιεύτηκε.

O 81χρονος Μπάιντεν συμμετείχε σε μια εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στους Αμερικανούς πολίτες ασιατικής καταγωγής.

Οι εκδηλώσεις αυτές δεν βιντεοσκοπούνται, ούτε ηχογραφούνται, όμως οι λίγοι δημοσιογράφοι που παρίστανται περιγράφουν γραπτώς τα τεκταινόμενα.

«Ο ένας από τους λόγους για τους οποίους η οικονομία μας είναι σε ανάπτυξη, είναι χάρη σε εσάς και σε άλλους. Γιατί; Επειδή δεχόμαστε τους μετανάστες», συνέχισε ο Μπάιντεν.

Η Κίνα και η Ρωσία είναι αντίπαλες χώρες για τις ΗΠΑ, όμως οι δηλώσεις του προέδρου για την Ιαπωνία και την Κίνα εξέπληξαν τους παρευρισκόμενους.

Ο Μπάιντεν έχει δεσμευτεί να συσφίξει τους δεσμούς των ΗΠΑ με τους συμμάχους τους στην Αμερική και την Ασία και ιδίως με το Νέο Δελχί και το Τόκιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων παρέθεσε επίσημα δείπνα στους πρωθυπουργούς της Ινδίας και της Ιαπωνίας, Ναρέντρα Μόντι και Φούμιο Κισίντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.