ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Σοβαρό τροχαίο στον Πειραιά: Διερχόμενο όχημα παρέσυρε ηλικιωμένο στην ακτή Κουμουνδούρου

Το διερχόμενο ΙΧ φέρεται να μην έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα

Σοβαρό τροχαίο στον Πειραιά: Διερχόμενο όχημα παρέσυρε ηλικιωμένο στην ακτή Κουμουνδούρου

Το βράδυ της Μ. Πέμπτης σημειώθηκε ακόμα ένα τροχαίο με παράσυρση πεζού, στην Ακτή Κουμουνδούρου στον Πειραιά αυτή την φορά.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, γύρω στις 21:30 το βράδυ της Μ. Πέμπτης, ένας ηλικιωμένος επιχείρησε να διασχίσει τον διπλής κυκλοφορίας παραλιακό δρόμο, λίγο μετά την Πλατεία Αλεξάνδρας προς Μικρολίμανο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ. με αποτέλεσμα να καταλήξει αιμόφυρτος στην άκρη του οδοστρώματος.

Ο ηλικιωμένος άνδρας αρχικά φαινόταν να μην έχει τις αισθήσεις του, αλλά μετά από λίγα λεπτά έδειξε σημεία ζωής, κουνώντας λίγο τα πόδια του και βογκώντας από τους πόνους.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα περαστικοί να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρας, τοποθετώντας στο κεφάλι του πετσέτες για την αιμορραγία, ενώ κλήθηκαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το διερχόμενο ΙΧ φέρεται να μην έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ενώ παράλληλα ο ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να επιχείρησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει κάθετα τον δρόμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.