ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επανέρχεται σε ορθή θέση το «Ελ.Βενιζέλος» μετά την εκκένωση – Έίχε πάρει μεγάλη κλίση (upd)

Επανέρχεται σε ορθή θέση το «Ελ.Βενιζέλος» μετά την εκκένωση – Έίχε πάρει μεγάλη κλίση (upd)

Σιγά σιγά επανέρχεται σε ορθή θέση το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος, που νωρίτερα είχε πάρει νέα μεγάλη κλίση, σχεδόν επτά μοιρών προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα να διαταχθεί η εκκένωσή του.

Έγινε απάντληση υδάτων ενώ βοήθησαν και ρυμουλκά.

Η κλίση προς τα δεξιά που πήρε το Ελευθέριος Βενιζέλος οφείλεται στη μετατόπιση υδάτων, καθώς συνεχίζεται η μάχη της κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε στο πλοίο αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης και ενώ ήταν εν πλω για τα Χανιά.

Σταδιακά όμως, η κατάσταση εξισορροπήθηκε και η εικόνα είναι διαφορετική πλέον.

Νωρίτερα Οι αρμόδιοι είχαν διατάξει την άμεση εκκένωση του «Ελ.Βενιζέλος» γιατί είχε πάρει μεγάλη κλίση

Η εντολή δόθηκε από τα μεγάφωνα, καθώς μέσα βρίσκονταν πυροσβέστες και ηλεκτρολόγοι εκτελώντας εργασίες.

Να σημειωθεί ότι μέχρι και πριν λίγες ώρες όλοι υποστήριζαν ότι η κλίση που έχει πάρει το πλοίο δεν εμπνέει κάποιον κίνδυνο καθώς ήταν 6 μοιρών. Είχαν ανοίξει μάλιστα και τρύπες στο πλάι για να βγαίνουν τα νερά που έχουν πέσει στο εσωτερικό του στην προσπάθεια πυρόσβεσης της φωτιάς, ενώ έβγαλαν και πολλά φορτηγά χθες από τα γκαράζ του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα νερά όμως μετατοπίστηκαν, με αποτέλεσμα το πλοίο να πάρει αντίθετη κλίση 7 μοιρών, προς τα δεξιά. Άμεσα δόθηκε εντολή το πλοίο να εκκενωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η μετακίνηση των υδάτων προήλθε από κάποιο ξεφόρτωμα οχημάτων στην προβλήτα της Ακτής Ξαβερίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.