«Χρειαζόμαστε άμεσα αύξηση της θητείας αλλά ποιος θα το αποφασίσει αυτό»; – Πικρές διαπιστώσεις από τον Α/ΓΕΕΘΑ

«Χρειαζόμαστε άμεσα αύξηση της θητείας αλλά ποιος θα το αποφασίσει αυτό»; – Πικρές διαπιστώσεις από τον Α/ΓΕΕΘΑ

«Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ζητήσει αύξηση της θητείας των στρατεύσιμων γιατί αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα αλλά ποιος είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση; Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια περίπτωση να αυξήσουμε την θητεία όπως είναι τα πράγματα αυτή την στιγμή, τουλάχιστον να υπάρξει στήριξη απ’όλους να γίνει υποχρεωτική η στράτευση στα 18» δήλωσε πριν λίγο στους δημοσιογράφους ο Α/ΓΕΕΘΑ Ε.Αποστολάκης.

Όσον αφορά με τα εξοπλιστικά προγράμματα προχωράει κανονικά των OH-58D Kiowa Warrior τα οποία θα τοποθετηθούν σε νησιά και ορισμένς ακριτικές περιοχές προκειμένου να μπορούν να καλύψουν ανάγκες ανίχνευσης, επιτήρησης και κάλυψης τομέων ημέρα και νύκτα σε άμεσο χρόνο.

Μετασχηματίζεται η ΑΣΔΕΝ σε Διοίκηση Αρχιπελάγους η οποία θα είναι διακλαδική και ο κάθε διοικητής νησιού θα έχει διακλαδικές αρμοδιότητες και θα διοικεί τις χερσαίες, ναυτικές και αεροπορικές δυνάμεις στο πλάισιο αυτού του μετασχηματισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.