ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αναγνωρίστηκαν από το ΓΕΣ οι οπλίτες που κακοποίησαν το σκυλί στην Κόνιτσα

Αναγνωρίστηκαν από το ΓΕΣ οι οπλίτες που κακοποίησαν το σκυλί στην Κόνιτσα

Υπό τη φροντίδα του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων αναμένεται να τεθεί σήμερα Δευτέρα το άτυχο σκυλί που έπεσε θύμα κακοποίησης από δύο οπλίτες στο στρατόπεδο Κόνιτσας.

Όπως έγινε γνωστό από το Σύλλογο το σκυλί το φροντίζει προς το παρόν ένας ηλικιωμένος σε κοντινό χωριό, ενώ σήμερα εκεί πρόκειται να μεταβούν μέλη του φιλοζωικού σωματείου Κόνιτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΓΕΣ, η έρευνα του Γενικού Επιτελείου Στρατού φαίνεται να έχει ταυτοποιήσει τους δράστες, οι οποίοι είναι σήμερα πολίτες.

Οι αστυνομικοί περιμένουν την διαβίβαση των στοιχείων των φερόμενων δραστών προκειμένου να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος τους για κακοποίηση, βασανισμό ζώου, βιντεοσκόπηση της πράξης και άλλα αδικήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Κυριακή το ΓΕΣ διέταξε έρευνα για το περιστατικό ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, ο κ. Καμμένος ζήτησε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού την άμεση, ενδελεχή και σε βάθος εξέταση του περιστατικού κακοποίησης ζώου σε στρατιωτικό χώρο, έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.