ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Εμφάνιση ATIA πάνω από το Κρεμλίνο (Βίντεο)

Εμφάνιση ATIA πάνω από το Κρεμλίνο (Βίντεο)

Ένα πυραμοειδούς φύσεως αντικείμενο που φαίνεται να αιωρείται πάνω από το Κρεμλίνο, απασχολεί τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ενώ δύο βίντεο που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από ερασιτέχνες έχουν ανέβει στην πρώτη θέση στο ρωσικό «You tube».

Ένα πυραμοειδούς φύσεως αντικείμενο που φαίνεται να αιωρείται πάνω από το Κρεμλίνο, απασχολεί τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ενώ δύο βίντεο που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από ερασιτέχνες έχουν ανέβει στην πρώτη θέση στο ρωσικό «You tube».

Οι εμφανίσεις φέρεται πως έγιναν στις 9 Δεκεμβρίου, αλλά η είδηση έγινε γνωστή σήμερα από δύο βρετανικές εφημερίδες:

 την Daily Telegraph (http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/ufo/6837200/UFO-pyramid-reported-over-Kremlin.html)

και την Daily Mail (http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1236880/Triangle-UFO-hovering-Kremlin.html).

Η ημέρα που αναφέρεται η θέαση του συγκεκριμένου ΑΤΙΑ συμπίπτει πάντως με τα περίεργα φώτα που αναστάτωσαν όλη τη Νορβηγία το βράδυ στις 9 Δεκεμβρίου, αλλά που τελικά εξηγήθηκε πως προέρχονταν από την αποτυχημένη ρωσική δοκιμή του βαλλιστικού βλήματος SS-N-30 Bulava που είχε πραγματοποιηθεί επίσης την ίδια ημέρα.

Ειδικοί που εξέτασαν τα δύο βίντεο είπαν πως το αντικείμενο –εάν τελικά επρόκειτο περί κάποιου τέτοιου- θα πρέπει να είχε μήκος τουλάχιστον ενός μιλίου. Οι θεάσεις του αντικειμένου έγιναν μια το πρωί και μια το βράδυ.

Ο Nick Pope πρώην ειδικός αναλυτής για θέματα αγνώστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων του βρετανικού υπουργείου αμύνης δήλωσε πως είναι τα πιο συναρπαστικά βίντεο με ΑΤΙΑ που έχει δει, για να συνεχίσει λέγοντας «πως στην αρχή νόμισα πως ήταν αντανακλάσεις από το τζάμι του αυτοκινήτου, αλλά το ότι περνά επάνω από καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος αποκλείει αυτή τη θεωρία». Εκπρόσωπος του περιοδικού Janes δήλωσε μόλις είδε τα σχετικά βίντεο είπε πως δεν έχουμε ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Σκεπτικιστικές πάντως αναφέρουν πως εάν η θέαση έγινε αντιληπτή από εκατοντάδες ανθρώπους καθώς ήταν στον κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσας γιατί δεν υπάρχουν και άλλα βίντεο ή φωτογραφίες παρά μόνο τα συγκεκριμένα δύο.

Εναλλακτικές πηγές βίντεο:

http://www.myfoxmaine.com/dpps/news/dpgo-ufo-flies-over-russias-kremlin-lwf-20091218_5165027

" rel="nofollow">
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.