ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο αίμα «βάφονται» οι τουρκικές εκλογές: Δολοφονήθηκε ο επικεφαλής του κόμματος της Μ. Ακσενέρ

Στο αίμα «βάφονται» οι τουρκικές εκλογές: Δολοφονήθηκε ο επικεφαλής του κόμματος της Μ. Ακσενέρ

Νεκρός έπεσε πριν από λίγη ώρα ο επικεφαλής του IYI Partisi (Καλό Κόμμα), της Μεράλ Ακσενέρ, στην επικράτεια του Ερζερούμ. Όπως έγινε γνωστό από πληροφορίες στην Τουρκία, ο Μεχμέτ Σιντίκ Ντουρμάζ, έχασε τη ζωή του όταν σε ένας καυγά με αφορμή τις εκλογές, βγήκαν όπλα και ο δράστης δεν δίστασε να τον σκοτώσει μέσα στο Γυμνάσιο ISE, στην επαρχία Καρατσομπάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα στέλεχος του Καλού Κόμματος, ο Χουσνού Γιλάν, ανέφερε ότι στο συγκεκριμένο Γυμνάσιο έφτασαν 24 άτομα από το υπουργείο Εσωτερικών. «Δεν τους ακολουθήσαμε, διαφωνήσαμε με τον ερχομό τους. Αργότερα ένας νέος, μέλος του AKP και υποψήφιος στο Ερζερούμ, τον οποίο δεν ξέρω ήρθε και ξεκίνησε καυγάς. Έπεσαν πυρά. Ο Γιλμάζ έπεσε νεκρός, όπως και δύο ακόμα πολίτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.