ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πόλεμος Conor McGregor και ιρλανδικής μαφίας: «Ελάτε να με πιάσετε»

Πόλεμος Conor McGregor και ιρλανδικής μαφίας: «Ελάτε να με πιάσετε»

Μπλεξίματα έχει ο πρωταθλητής στα ελαφρά βάρη του UFC ο Ιρλανδός Conor McGregor όχι με το νόμο, αλλά με την ιρλανδική (ναι υπάρχει και τέτοια) μαφία, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στην φιλήσυχη κατά άλλα χώρα, σε μεγάλο πρόβλημα.

Το μπλέξιμο του McGregor ξεκίνησε όταν διασκέδαζε σε ένα μπαρ σε προάστιο του Δουβλίνου. Για άγνωστη ακόμη αιτία διαπληκτίστηκε με ένα άτομο κοντά στα 50 τον οποίο και γρονθοκόπησε, με εξαιρετική επιτυχία.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι το άτομο αυτό ήταν μέλος της τοπικής μαφίας. Φήμες λένε ότι εξαιτίας του επεισοδίου αυτού ο Ιρλανδός στοχοποιήθηκε και υπάρχουν δύο σενάρια: Είτε η μαφία του ζητά 900.000 $ για να μην τον κτυπήσει , είτε έχει επικηρυχθεί με το ίδιο ποσό για να τον σκοτώσουν.

Από ότι φαίνεται όμως ο McGregor δεν πτοείται. Φεύγοντας σήμερα από δικαστήριο, για επιδίκαση υπόθεσης παραβίασης ορίου ταχύτητας δήλωσε αινιγματικά: «Ελάτε να με πιάσετε».

Σημασία έχει ότι ο ίδιος και η οικογένειά του, η γυναίκα του γέννησε πρόσφατα, μπορούν να φύγουν από την Ιρλανδία ανα πάσα στιγμή. Οικονομικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει κανένα. Το αντίθετο μάλιστα, είναι πάμπλουτος. Το θέμα όμως είναι ότι η μαφία στην Ιρλανδία ειδικεύεται στο να σκοτώνει συγγενείς των στόχων της για εκδίκηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.