ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μια ανάσα από Μολέντο ο Ολυμπιακός – Τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη

Μια ανάσα από Μολέντο ο Ολυμπιακός – Τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη

Ο Ολυμπιακός μοιάζει να βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης, αφού έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ροντρίγκο Μολέδο και περιμένει το “ναι” της Ιντερνασιονάλ για να τον φέρει στον Πειραιά.

Τα σενάρια για το ενδεχόμενο απόκτησης του Ροντρίγκο Μολέδο από τον Ολυμπιακό, είχαν αρχίσει πριν καν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Superleague, όμως οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να βρίσκονται πλέον κοντά στην οριστική συμφωνία για τον παίκτη.

Δημοσίευμα της Sportime αναφέρει μάλιστα, ότι οι Πειραιώτες τα έχουν ήδη βρει με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και απομένει η τελική συγκατάθεση της Ιντερνασιονάλ για τη μετεγγραφή του παίκτη στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός έχει άλλωστε τη δυνατότητα να ικανοποιήσει οικονομικά τη βραζιλιάνικη ομάδα, η οποία έδωσε ελάχιστα χρήματα στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού, μόλις τον περασμένο Γενάρη και έτσι το «deal», δύσκολα θα… κολλήσει στις δικές της απαιτήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.