ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η Νέα Δεξιά καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της μετά την επίθεση ακροαριστερών τραμπούκων στον Εύελπι

Η Νέα Δεξιά καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της μετά την επίθεση ακροαριστερών τραμπούκων στον Εύελπι

Με αφορμή την επίθεση σε βάρος νεαρού Εύελπι, από την Γραμματεία Εθνικής Αμύνης της Νέας Δεξιάς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση με τίτλο «Ως πότε θα νομιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ τους ακροαριστερούς τραμπούκους;»:

«Το απρόκλητο χτύπημα με σφυρί στο κεφάλι κατά ενός νέου της Σχολής Ευελπίδων, με μόνο αιτιολογικό το κοντό του κούρεμα και την τσάντα που έφερε το σήμα της Σχολής του, είναι χτύπημα προς κάθε Έλληνα πολίτη και προς κάθε νέο αυτής της χώρας.

Χτύπημα που ήθελαν και κατάφεραν, όλοι αυτοί που χαρακτηρίζουν ως «φασιστικό» το οτιδήποτε δεν είναι εθνομηδενιστικό, σαν την ιδεολογία τους.

Το γεγονός ότι ο Εύελπις χτυπήθηκε ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου στην Κατεχάκη με πολιτική περιβολή, είναι αντιπροσωπευτικό της ακροαριστερής κοινωνικής “χούντας” που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, παρέχοντας άσυλο στην εγκληματική δράση των αριστερόστροφων «συλλογικοτήτων» της κουκούλας και του ροπάλου.

Είναι δε κορυφαίας σημειολογίας ότι το περιστατικό συνέβη την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ημέρα του μεγάλου Εθνικού συλλαλητηρίου για την Μακεδονία μας.

Δυστυχώς επιθέσεις τέτοιου είδους τείνουν να γίνουν ρουτίνα. Ελπίζουμε ότι αυτή τη φόρα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σπεύσει, όπως συνηθίζει, να δικαιολογήσει και να νομιμοποιήσει πολιτικά την εγκληματική δράση ακροαριστερών οργανώσεων και τις επιθέσεις τους κατά της σωματικής ακεραιότητας Ελλήνων πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νέα Δεξιά εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον νεαρό Εύελπι και καλεί την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό κ. Τόσκα να αναλάβουν την ευθύνη τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.