ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α. Γεωργιάδης για Novartis: Η υπόθεση θα ξεφουσκώσει, δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία

Α. Γεωργιάδης για Novartis: Η υπόθεση θα ξεφουσκώσει, δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία

Την εκτίμηση ότι «πολύ γρήγορα αυτή η υπόθεση θα ξεφουσκώσει, γιατί δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο και όλα είναι συκοφαντίες», εκφράζει στη συνέντευξή του, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας επίσης ότι «η Novartis επί θητείας του πήρε τα ίδια χρήματα συνολικά που έχει πάρει επί ΣΥΡΙΖΑ κατ΄ έτος» ενώ προσθέτει ακόμη ότι «επί ημερών του έπεσε το μερίδιο αγοράς κατά 5% ενώ επί ΣΥΡΙΖΑ είχε ανέβει κατά 2%».

Ερωτηθείς, εάν «η όλη υπόθεση στερείται αληθείας» ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει ότι «υπάρχουν δύο σκάνδαλα Novartis. Το πρώτο αφορά στο χρηματισμό γιατρών και των αθέμιτων πρακτικών που χρησιμοποιούσε η εταιρεία στην Ελλάδα για να αυξήσει τα κέρδη, το οποίο είναι απολύτως πραγματικό, και το δεύτερο της δήθεν εμπλοκής πολιτικών προσώπων. Η μόνη χώρα που υπάρχει αναφορά για εμπλοκή πολιτικών προσώπων είναι η Ελλάδα. Σε όλες τις υπόλοιπες χώρες αποτελεί σκάνδαλο γιατρών».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, στη συνέντευξή του υποστηρίζει ότι «στη δικογραφία που έχει παραδοθεί, το κομμάτι της εκθέσεως του FBI δεν περιλαμβάνει τίποτα για κανέναν πολιτικό πρόσωπο και κανέναν πρώην πρωθυπουργό» και προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές στους προστατευόμενους μάρτυρες, ενώ επισημαίνει ότι εξετάζει, με τον δικηγόρο του, το θέμα των κ.κ. Παπαγγελόπουλου, Κοντονή, Πολάκη, Καμμένου και της κυρίας Τουλουπάκη στη λογική ότι για τους πρώτους «αποδεικνύεται ότι είχαν γνώση της δικογραφίας» πριν την λάβει ο ίδιος, γεγονός που είναι «δικονομικά και συνταγματικά απαράδεκτο» όπως λέει, φωτογραφίζοντας ως μόνη πηγή πληροφοριών προς αυτούς την Εισαγγελέα Διαφθοράς.

Στην ερώτηση αν «θα δούμε με τη ΝΔ κυβέρνηση ειδικά δικαστήρια για την υπόθεση Novartis» ο κ. Γεωργιάδης λέει χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Όλα στο φως. Όποιος εμπλέκεται πρέπει να λογοδοτήσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, εάν προτίθεται να παραιτηθεί, όσο διαρκεί η διερεύνηση της υπόθεσης από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά κατηγορηματικά «όχι» εξηγώντας ότι «εάν ο καθένας παραιτείται επειδή κάποιος ψευδομάρτυρας τον κατηγορεί θα μπορεί ο πολιτικός αντίπαλος να οδηγεί σε παραίτηση όποιον τον ενοχλεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.