Ανακοινώθηκαν οι λίστες των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ – Αέρας αισιοδοξίας στο Κίνημα

Μεγάλη η συμμετοχή των γυναικών

Ανακοινώθηκαν οι λίστες των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ – Αέρας αισιοδοξίας στο Κίνημα

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ανακοινώθηκε την Κυριακή το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Είχε προηγηθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής που επικύρωσε σε συντριπτική πλειοψηφία τα ονόματα των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις εθνικές εκλογές.

Τα περισσότερα από τα 350 πρόσωπα που κοσμούν τα ψηφοδέλτια είναι νέοι επιστήμονες, ενώ μεγάλη είναι η συμμετοχή των γυναικών.

Όπως φαίνεται και στην αναλυτικά λίστα που δημοσιεύθηκε, γνωστά και δημοφιλή στελέχη του κόμματος όπως οι Κώστας Σκανδαλίδης, Παύλος Γερουλάνος είναι υποψήφιοι στην Α’ Αθήνας, ενώ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Παναγιώτης Βλάχος και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Στο Νότιο Τομέα η ισχυρή τριάδα που αποτελείται από τους Στέφανο Ξεκαλάκη, Παύλο Χρηστίδη, και Τόνια Αντωνίου.

Στον Δυτικό Τομέα οι: Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Καρχιμάκης και Θανάσης Κατερινόπουλος.

Στην Ανατολική Αττική ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και η Βάσια Αναστασίου.

Στο Ρέθυμνο θα είναι υποψήφιος ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Στη Ροδόπη θα είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής.

Ωστόσο, δεν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι σε 6 εκλογικές περιφέρειες. Πρόκειται για τις μονοεδρικές Σάμου, Ζακύνθου, Καστοριάς, Αρκαδίας, Ευρυτανίας καθώς και οι τις τριεδρικές περιφέρειες της Αρκαδίας και της Λακωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε εδώ αναλυτικά τη λίστα των υποψηφίων με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.