ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διαγράφτηκε ο Κ.Μπαρμπαρούσης από την ΧΑ για τις «ανάσες» που έδωσε στην κυβέρνηση με τις απαράδεκτες δηλώσεις του

Διαγράφτηκε ο Κ.Μπαρμπαρούσης από την ΧΑ για τις «ανάσες» που έδωσε στην κυβέρνηση με τις απαράδεκτες δηλώσεις του

Διαγράφτηκε ο βουλευτής της ΧΑ Κ.Μπαρμπαρούσης αφού οι απαράδεκτες δηλώσεις του περί πραξικοπήματος έδωσαν «ανάσες» στην κυβέρνηση και αντιπερισπασμό στις κολοσσιαίες εθνικές της ευθύνες

Την αποπομπή του βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής, ανακοίνωσε ο Γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος

Στην καταδίκη της δήλωσης Μπαρμπαρούση προχώρησε η Χρυσή Αυγή με τον Νίκο Μιχαλολιάκο να τον κατηγορεί ότι έδωσε βαθιά επικοινωνιακή ανάσα στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι εκτός γραμμής», ανέφερε σε δηλώσεις του, προσθέτοντας ότι «σήμερα όλα τα ΜΜΕ αντί να μιλάνε για την προδοσία της Μακεδονίας που είναι ένα πραγματικό γεγονός, μιλάνε για τα κατά φαντασίαν πραξικοπήματα που δεν υπάρχουν».

Ο γενικός γραμματέας κατήγγειλε ακόμη, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ότι σε πλήρη συμφωνία απέκλεισαν την Χρυσή Αυγή από την συζήτηση.

Πριν από λίγο ο Κωνσταντίνος Μπαρμοπαρούσης για τις δηλώσεις που έκανε από το βήμα της Βουλής και καλούσε το στρατό σε πραξικόπημα δήλωσε πως ανακαλεί τα όσα είπε και κάνει λόγο για αυθόρμητη δήλωση

Μετά το σάλο που ξέσπασε από τις απαράδεκτες δηλώσεις του, την εντολή για άμεση εισαγγελική έρευνα, αλλά και τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυδή Αυγής ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης προσπαθεί με γραπτή δήλωσή του να ανασκευάσει τα όσα είπε.

Υποστηρίζει πως τα όσα είπε δεν είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη Συνταγματική Νομιμότητα, ενώ υποστηρίζει πως τα όσα είπε παρερμηνεύτηκαν.

Δήλωση βουλευτή Κωνστσαντίνου Μπαρμπαρούση

Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου -τις οποίες ανακαλώ- επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη Συνταγματική Νομιμότητα. Δυστυχώς, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένου, ότι σε μια τυχή δήλωσή μου, έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα!

Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στη Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένος μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας, από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Να πούμε πως παραγγελία για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και για το οποίο δεν απαιτείται άρση της βουλευτικής ασυλίας έδωσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο, σχετικά με τα όσα είπε ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη γραπτή παραγγελία του ο κ. Ζαχαρής ζητά να διερευνηθεί η διάπραξη του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας από τον Κ. Μπαρμπαρούση και ξεκαθαρίζει ότι για το εν λόγω αδίκημα με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τις συνταγματικές διατάξεις δεν απαιτείται άδεια της Βουλής για την άσκηση δίωξης και ως εκ τούτου οι εισαγγελικές Αρχές μπορούν να κινούν από αυτοβούλως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.