ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πώς ακριβώς θέλουν τον τέλειο άνδρα οι γυναίκες στην Αυστραλία;

Πώς ακριβώς θέλουν τον τέλειο άνδρα οι γυναίκες στην Αυστραλία;

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail ο τέλειος άνδρας είναι ψηλός, μελαχρινός και με κοιλιακούς «φέτες» με βάση τα όσα ζητούν οι … γυναίκες της Αυστραλίας. Θέλουν έναν άνδρα καλογυμνασμένο με ύψος πάνω από 1,80 μ., αρρενωπό και με ωραία χαρακτηριστικά.

Αυστραλοί επιστήμονες διενήργησαν έρευνα σε δείγμα 160 γυναικών και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, τα ισχυρά όπλα στη φαρέτρα των ανδρών είναι να έχουν μυώδη κορμό, να είναι ψηλοί με όμορφα χαρακτηριστικά και μελαχρινοί.

Οι γυναίκες κατέληξαν στα συμπεράσματα αυτά βαθμολογώντας άνδρες που είχαν βγάλει το πουκάμισό τους για να φανεί το σώμα τους δίχως όμως να μπορούν να βλέπουν το πρόσωπό τους.

Τα νέα αυτή τη φορά δεν ήταν καλά για τους αδύνατους άνδρες, οι οποίοι στα “μάτια” των γυναικών έδειχναν λιγότερο δυνατοί.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι άνδρες που φαίνονταν πανίσχυροι,ήταν αυτοί που είχαν «ποντίκια» και γυμνασμένους κορμούς, όσοι δηλαδή είχαν αφιερώσει ώρες για να ιδρώσουν στο γυμναστήριο.

Κατά συνέπεια, η σωματική δύναμη αποδείχθηκε μακράν ως ο σημαντικότερος παράγοντας για το πόσο ελκυστικός είναι ένας άνδρας (ποσοστό πάνω από το 70%). Το ύψος έπαιξε κι αυτό το ρόλο του, αν και μικρότερο σε σχέση με τη μυική δύναμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τους ερευνητές: «Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι, ένας άνδρας είναι ελκυστικός όταν είναι δυνατός και η δύναμή του αντανακλάται στο σώμα του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.