ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελευσίνα: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε φορτηγό και ανετράπη – Νεκρός ένας 31χρονος

Ο 25χρονος συνοδηγός που απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες μεταφέρεται και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Τζάνειο

Ελευσίνα: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε φορτηγό και ανετράπη – Νεκρός ένας 31χρονος

Ένας 31χρονος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής σε τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα ενώ ένας 25χρονος τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κανελλοπούλου και Μουρίκη κοντά στην Παραλία της Ελευσίνας.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στις 1:30 όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 31χρονος για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε φορτηγό και ανετράπη.

Αποτέλεσμα ήταν ο 31χρονος οδηγός να αφήσει την τελευταία του πνοή όπως διαπιστώθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, ενώ ο 25χρονος συνοδηγός που απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες μεταφέρεται και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Τζάνειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διεξάγει το Λιμενικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.